Thursday, November 22, 2012

Verrassing!



Als kind drukte ik maar wat graag op knoppen. Zie je dat licht aangaan? Komt door mij! En vandaag nog steeds. Van het licht dus, maar ook van de afstandsbediening en de deur van de trein. Niet echt iets om trots op te zijn, want eigenlijk ben ik dus een enorme controle freak. Dat geldt ook voor verrassingen. Ik wil best graag verrast worden, maar dan wel weten met wat. De keren dat ik het loslaat? Gaat het gelijk mis. 

Voorlaatste keer. Weekendje Brugge. Bead & Breakfast vol met enge marionetten. Overal. Boven het bed, in de douche, in de eetkamer. Chuckie stond er nog net niet tussen. Maar het effect was hetzelfde. Verrassing! Laatste keer. Van der Valk. Onderweg in de auto. Kijk heb je zo’n Van der Valk hotel, die vind ik altijd zo burgerlijk. Stilte. Daar slapen we schat. Verrassing! Ik heb de film al gereserveerd: Mission Impossible 5. Verrassing! Het is bijna jammer dat de Suprise Show niet meer bestaat. Mijn man had Hennie van allerlei geweldige ideeën kunnen voorzien.

Maar ieder nadeel zijn voordeel. Ik heb namelijk nóg een nieuw knopje gevonden: van de muis. Boek ze nu zelf. Hotelletje. Klik. Filmpje. Klik. Restaurantje. Klik. Ik zoek zelfs online mijn eigen verjaardagscadeaus uit. Hoeft mijn man ze alleen nog maar af te rekenen. Verrassing! Maar wél een hele leuke! 







No comments:

Post a Comment